Planiranje i upravljanje karijerom za mlade s različitim sposobnostima

Online tečaj s relevantnim temama koji sadrži alate za kvalitetno planiranje i upravljanje karijerom za zainteresirane pojedince

Last Updated : 14/04/2024
Current Status
Not Enrolled
Price
Free
Get Started

O čemu se radi?

Online tečaj „Planiranje i upravljanje karijerom za mlade s različitim sposobnostima” razvijen je s ciljem osnaživanja mladih s teškoćama u području profesionalnog usmjeravanja, planiranja i menadžmenta.

Ciljna skupina ovog online tečaja su mladi s različitim sposobnostima. Tečaj nudi dodatni modul za osobe koje rade s mladima kako bi im se predstavile teme i pripremilo ih se za rad na temama planiranja i upravljanja karijerom.

Tečaj sadrži 7 modula. Moduli 1-6 razvijeni su za mlade.
Prvi modul nudi sveobuhvatan i pristupačan pristup razumijevanju i upravljanju karijerom. Drugi modul je sveobuhvatan vodič koji pomaže razumjeti koncept razvoja karijere, prilagođen različitim potrebama i sposobnostima. U trećem modulu sudionici će otkriti ključne strategije za učinkovito intervjuiranje, stvaranje uvjerljivih životopisa i motivacijskih pisama te iskorištavanje vlastitih prednosti. Četvrti modul fokusiran je na teme planiranja karijere i rješavanja problema, dok se peti modul bavi temom balansiranja između karijere i privatnog života. Šesti modul posvećen je korištenju stečenog znanja kroz prethodnih pet modula i razvoju plana karijere.

Sedmi modul je dodatan modul za osobe koje rade s mladima te je osmišljen posebno za one pojedincw koje su zainteresirani za temu upravljanja karijere mladih, posebno onih s invaliditetom.

Zahtjevi:

Ciljana publika:

Kako učiti

Online tečaj je dostupan registriranim korisnicima. Tečaj je besplatan. Nakon registracije kliknite „Započni tečaj”. Trajanje tečaja je 3-4 sata, a sadržaj će biti dostupan 14 dana nakon upisa. Dodatne informacije potražite u najčešćim pitanjima.


Ako imate problema s prijavom na svoj profil nakon registracije, koristite mogućnost “Prijava” u gornjem desnom kutu web stranice.
 

Važno

NE ZABORAVITE KLIKNUTI NA „MARK COMPLETE” NAKON ZAVRŠETKA MODULA UNUTAR TEČAJA.

 

Financirano sredstvima Europske unije. Izneseni stavovi i mišljenja su stavovi i mišljenja autora i ne moraju se podudarati sa stavovima i mišljenjima Europske unije ili Europske izvršne agencije za obrazovanje i kulturu (EACEA). Ni Europska unija ni EACEA ne mogu se smatrati odgovornima za njih.