Razvoj poduzetničkog načina razmišljanja za odrasle s niskim osnovnim vještinama

Upoznajemo vas s osnovama razvoja vašeg načina razmišljanja kako biste razmišljali na način na koji razmišljaju poduzetnici.

Last Updated : 08/06/2023
Current Status
Not Enrolled
Price
Free
Get Started

O čemu se radi u ovom tečaju?

Ovaj online tečaj savršena je kombinacija učenja novih osnovnih vještina i razvoja onih koje već imate.

Prvo što pokrivamo su osnove cijelog koncepta, a to jest kako bez vizije i strasti nema ničega. Kako bismo imali čvrstu temeljnu osnovu, moramo razumjeti vrijednost vizije i veze sa strasti. Ruku pod ruku ide i snalažljivost jer je i to obavezno imati i razvijati u poduzetničkom svijetu. Zatim, dolazi središnji dio uvoda, a to je kreativnost.

Ukratko, ukoliko mislite kako niste kreativna osoba, ne brinite. Pokazat ćemo vam kako probuditi umjetnika u sebi . To je samo vrh sante leda, ima još puno stvari o kojima ćemo govoriti.

Nužnosti

Ciljana publika

Kako učiti

Tečaj je dostupan svim registriranim korisnicima. Ovaj tečaj je besplatan. Nakon registracije kliknite na „Pokreni tečaj“. Trajanje tečaja je cca 3-4 sata, a sadržaj će biti dostupan 14 dana nakon upisa. Za više informacija provjerite FAQ.
 

Važno

NE ZABORAVITE KLIKNUTI NA „OZNAČI KAO ZAVRŠENO“ NAKON ZAVRŠAVANJA SVAKE LEKCIJE UNUTAR TEČAJA

 

Financirano sredstvima Europske unije. Izneseni stavovi i mišljenja su stavovi i mišljenja autora i ne moraju se podudarati sa stavovima i mišljenjima Europske unije ili Europske izvršne agencije za obrazovanje i kulturu (EACEA). Ni Europska unija ni EACEA ne mogu se smatrati odgovornima za njih.