Оснаживање младих кроз управљање стресом и вршњачко лидерство

Добродошли на наш онлајн курс, осмишљен да опреми младе и омладинске раднике алатима неопходним за превенцију и управљање стресом у раду уживо и онлајн.

Last Updated : 16/03/2024
Current Status
Not Enrolled
Price
Free
Get Started

О чему се ради у овом курсу?

Добродошли на наш онлајн курс, осмишљен да опреми младе и омладинске раднике алатима неопходним за превенцију и управљање стресом у раду уживо и онлајн. Овај курс нуди занимљиво, интерактивно искуство учења прилагођено појединцима који теже да постану вршњачки едукатори или лидери у области управљања стресом међу младима. Овај онлајн курс нуди искуство учења, пре свега, младим појединцима који још нису вешти у самосталном онлајн ученју. Уместо да следи традиционални формат е-учења, курс користи разноврстан низ медија да привуче и задржи пажњу учесника, подстичући дубоко интересовање за виталну тему управљања стресом. 

Модули курса: 

  • Разумевање стреса и анксиозности код младих са ограниченим могућностима Поређење онлајн са стресорима у раду уживо и њиховим последицама 
  • Иновативни онлајн рад са младима и технике неформалног образовања (НФО) 
  • Стратегије за управљање стресорима на мрежи, онлајн малтретирање и троловање 
  • Решавање јавног срамоћења и његови утицаји 
  • Дигитални алати и ресурси за суочавање са стресом на мрежи
  •  Приступи сарадње са уметницима и психолозима 
  • Кључна улога вршњачких лидера у превенцији онлајн малтретирања 
  • Креативне методологије у раду са младима, укључујући музичку терапију и фотографију 
  • Стратегије онлајн кампања за подизање свести и превенцију

Како учити

Курс је доступан свим регистрованим корисницима. Овај курс је бесплатан. Након регистрације кликните на „Покрени курс“. Трајање курса је оквирно 3-4 сата, а садржај ће бити доступан 14 дана након уписа. За више информација проверите одељак FAQ.
 

Важно

НЕ ЗАБОРАВИТЕ ДА КЛИКНЕТЕ НА ПОЉЕ „ОЗНАЧИ КАО ЗАВРШЕНО“ НАКОН ЗАВРШАВАЊА СВАКЕ ЛЕКЦИЈЕ УНУТАР КУРСА

 

Уколико имате проблема да се улогујете након регистрације на сајту, потребно је да логин радите преко опције “Login” у горњем десном углу сајта.

Финансира се средствима Европске уније. Изнети ставови и мишљења су ставови аутора и не одражавају нужно ставове и мишљења Европске уније или Европске извршне агенције за образовање и културу (ЕАЦЕА). Ни Европска унија ни ЕАЦЕА не могу бити одговорне за њих