Tečaj digitalnog društvenog start-up poduzetništva za starije osobe i odrasle s različitim sposobnostima

Last Updated : 25/01/2024
Current Status
Not Enrolled
Price
Free
Get Started

O čemu se radi u ovom tečaju?

„Tečaj digitalnog društvenog start-up poduzetništva za starije osobe i odrasle s različitim sposobnostima“, dizajniran je kao digitalni alat i online resurs, koji nudi sveobuhvatno obrazovanje i alate za pokretanje digitalnih društvenih poduzeća.
 
Namijenjen je pojedincima i korisnicima koji su zainteresirani za ovo područje. Online format tečaja obezbjeđuje široku dostupnost, što ima značajan utjecaj jer mu se može slobodno pristupiti iz bilo koje zajednice ili zemlje. Cilj tečaja je omogućiti iskustveno učenje putem interneta iz područja digitalnog društvenog poduzetništva, posebno za starije i odrasle s različitim sposobnostima.
 
Ovi pojedinci često su nedovoljno zastupljeni u obrazovnim aktivnostima i uobičajeni pristup učenju za njih može predstavljati izazov. Ovaj tečaj bavi se tim izazovima nudeći interaktivnu platformu na kojoj sudionici mogu pronaći različite obrazovne materijale.

Kako učiti

Tečaj je dostupan svim registriranim korisnicima. Ovaj tečaj je besplatan. Nakon registracije kliknite na „Pokreni tečaj“. Trajanje tečaja je cca 3-4 sata, a sadržaj će biti dostupan 14 dana nakon upisa. Za više informacija provjerite FAQ.
 

Važno

NE ZABORAVITE KLIKNUTI NA „OZNAČI KAO ZAVRŠENO“ NAKON ZAVRŠAVANJA SVAKE LEKCIJE UNUTAR TEČAJA

 

Ako imate problema s prijavom na svoj profil nakon uspješne registracije, koristite opciju Login u gornjem desnom kutu web stranice.

Financirano sredstvima Europske unije. Izneseni stavovi i mišljenja su stavovi i mišljenja autora i ne moraju se podudarati sa stavovima i mišljenjima Europske unije ili Europske izvršne agencije za obrazovanje i kulturu (EACEA). Ni Europska unija ni EACEA ne mogu se smatrati odgovornima za njih.