Развој предузетничког начина размишљања за одрасле са ниским основним вештинама

Упознајемо вас са основама развоја вашег начина размишљања на начин на који размишљају предузетници.

Last Updated : 09/06/2023
Current Status
Not Enrolled
Price
Free
Get Started

О чему се ради у овом курсу?

Овај онлајн курс савршена је комбинација учења нових основних вештина и развоја оних које већ имате.

Прво што покривамо су основе целог концепта, а то је да без визије и страсти нема ничега. Да бисмо имали чврсту основу, морамо разумети вредност визије и везе са страсти. Руку под руку иде и сналажљивост јер је и то важно имати и развијати у предузетничком свету. Затим, долази средишњи део увода, а то је креативност. Укратко, уколико мислите како нисте креативна особа, не брините.

Показаћемо вам како да пробудите уметника у себи. То је само врх леденог брега, има још много ствари о којима ћемо говорити.

Неопходно

Циљна публика

Како учити

Курс је доступан свим регистрованим корисницима. Овај курс је бесплатан. Након регистрације кликните на „Покрени курс“. Трајање курса је оквирно 3-4 сата, а садржај ће бити доступан 14 дана након уписа. За више информација проверите одељак FAQ.
 

Важно

НЕ ЗАБОРАВИТЕ ДА КЛИКНЕТЕ НА ПОЉЕ „ОЗНАЧИ КАО ЗАВРШЕНО“ НАКОН ЗАВРШАВАЊА СВАКЕ ЛЕКЦИЈЕ УНУТАР КУРСА

 

Финансира се средствима Европске уније. Изнети ставови и мишљења су ставови аутора и не одражавају нужно ставове и мишљења Европске уније или Европске извршне агенције за образовање и културу (ЕАЦЕА). Ни Европска унија ни ЕАЦЕА не могу бити одговорне за њих