Курс планирања и управљања каријером за младе са различитим способностима

Онлине курс за учење о релевантним темама и са алатима за квалитетно лично планирање и управљање каријером за заинтересоване појединце

Last Updated : 22/04/2024
Current Status
Not Enrolled
Price
Free
Get Started

О чему је овај курс?

Онлајн курс „Курс планирања и управљања каријером за младе са различитим способностима“ је развијен за оснаживање младих са инвалидитетом у областима каријерне оријентације, планирања и управљања.

 

Циљна група овог онлајн курса су млади са различитим способностима. Курс нуди додатни модул за омладинске раднике, како би им представили теме и припремили их за рад на темама планирања и управљања каријером.

 

Курс садржи 7 модула. Модули 1-6 су развијени за младе.

Први модул нуди свеобухватан и приступачан приступ разумевању и управљању каријером. Други модул је свеобухватан водич који помаже у разумевању и навигацији путем развоја каријере, прилагођен да задовољи различите потребе и способности. У трећем модулу учесници ће открити кључне стратегије за ефикасно интервјуисање, креирање убедљивих животописа и пропратних писама, и коришћење својих јединствених предности. Четврти модул је фокусиран на теме каријерног плана и решавања проблема, док се пети модул бави темом балансирања између каријере и приватног живота. Шести модул је посвећен коришћењу знања стеченог кроз претходних 5 модула и изради плана каријере.

 

Севентх модуле ис а бонус модуле то yоутх wоркерс, десигнед специфицаллy фор yоутх wоркерс wхо аре пассионате абоут макинг а сигнифицант импацт ин цареер манагемент фор yоунг пеопле, еспециаллy тхосе wитх дисабилитиес.

 

Седми модул је бонус модул за омладинске раднике, дизајниран посебно за омладинске раднике који желе да утичу на управљање каријером и подрже младе људе у томе, посебно оне са инвалидитетом.

Захтеви:

Циљна група:

Како учити

Курс је доступан регистрованим корисницима. Овај курс је бесплатан. Када се региструјете, кликните на „Започни курс“. Курс траје 3-4 сата, а садржај ће бити доступан 14 дана по упису. За више информација, погледајте ФАQ.

Ако имате проблема са пријављивањем на свој профил након успешне регистрације, користите опцију Пријава у горњем десном углу wеб странице.

 

Важно

НЕ ЗАБОРАВИТЕ ДА КЛИКНЕТЕ НА „ОЗНАЧИ ЗАВРШЕНО“ НАКОН ШТО ЗАВРШИТЕ ЛЕКЦИЈЕ У КУРСУ.

 

Финансира се средствима Европске уније. Изнети ставови и мишљења су ставови аутора и не одражавају нужно ставове и мишљења Европске уније или Европске извршне агенције за образовање и културу (ЕАЦЕА). Ни Европска унија ни ЕАЦЕА не могу бити одговорне за њих