Курс дигиталног социјалног start-up предузетништва за старије особе и одрасле са различитим способностима

Last Updated : 25/01/2024
Current Status
Not Enrolled
Price
Free
Get Started

О чему се ради у овом курсу?

„ДСП start-up курс за старије и одрасле са различитим способностима“ је дизајниран као дигитални алат и онлајн ресурс, који нуди свеобухватно образовање и алате за покретање дигиталних социјалних предузећа.

Намењен је појединцима и корисницима који су заинтересовани за ову област. Онлајн формат курса обезбеђује широку доступност, што има значајан утицај јер му се може слободно приступити из било које заједнице или земље. Циљ курса је да омогући искуствено учење путем интернета из области дигиталног социјалног предузетништва, посебно за старије и одрасле са различитим способностима.

Ови појединци су често недовољно заступљени у образовним активностима и уобичајени приступ учењу за њих може да представља изазов. Овај курс се бави тим изазовима нудећи интерактивну платформу на којој учесници могу да пронађу различите образовне материјале.

Како учити

Курс је доступан свим регистрованим корисницима. Овај курс је бесплатан. Након регистрације кликните на „Покрени курс“. Трајање курса је оквирно 3-4 сата, а садржај ће бити доступан 14 дана након уписа. За више информација проверите одељак FAQ.
 

Важно

НЕ ЗАБОРАВИТЕ ДА КЛИКНЕТЕ НА ПОЉЕ „ОЗНАЧИ КАО ЗАВРШЕНО“ НАКОН ЗАВРШАВАЊА СВАКЕ ЛЕКЦИЈЕ УНУТАР КУРСА

 

Уколико имате проблема да се улогујете након регистрације на сајту, потребно је да логин радите преко опције “Login” у горњем десном углу сајта.

Финансира се средствима Европске уније. Изнети ставови и мишљења су ставови аутора и не одражавају нужно ставове и мишљења Европске уније или Европске извршне агенције за образовање и културу (ЕАЦЕА). Ни Европска унија ни ЕАЦЕА не могу бити одговорне за њих