Utveckling av ett entreprenöriellt tankesätt för vuxna med få grundläggande färdigheter

Vi introducerar dig för grunderna för att utveckla ditt tänkesätt att tänka på ett sätt som entreprenörer tänker.

Last Updated : 09/06/2023
Current Status
Not Enrolled
Price
Free
Get Started

Vad handlar den här kursen om?

Den här onlinekursen är en perfekt kombination av att lära dig nya viktiga färdigheter och att utveckla de du redan har.

Det första vi tar upp är grunderna i hela konceptet, och det är att utan en vision och en passion finns det ingenting. För att ha en solid grundläggande bas måste vi förstå värdet av vision och kopplingen till passion. Hand i hand kommer rådighet eftersom det också är obligatoriskt att ha och utveckla i den entreprenöriella världen. Sedan kommer det till mittdelen av inledningen, vilket är Kreativitet.

För att göra en lång historia kort, om du tror att du inte är en kreativ person, oroa dig inte. Vi kommer att visa dig hur du låser upp din inre artist. Det är bara toppen av isberget, och det finns mycket mer längre ner

Krav

Målgrupp

Hur man lär sig

Kursen är tillgänglig för alla registrerade användare. Denna kurs är kostnadsfri. När du har registrerat dig klickar du på “Starta kursen”. Kursens längd är ca 3-4 timmar och innehållet kommer att vara tillgängligt i 14 dagar efter anmälan. För mer information, kolla FAQ.
 

Viktig

GLÖM INTE ATT KLICKA PÅ “MARKERA FÄRDIG” EFTER ATT VARJE AVSLUTAD LEKTION INOM KURSEN

 

Finansierat av Europeiska unionen. Åsikter och åsikter som uttrycks är dock endast författarens/författarnas och återspeglar inte nödvändigtvis de från Europeiska unionen eller Europeiska verkställande organet för utbildning och kultur (EACEA). Varken Europeiska unionen eller EACEA kan hållas ansvarig för dem.